Tag Archive | "bileta avioni tirane"

Bileta Avioni

Bileta Avioni

Bileta Avioni Rezervime ONLINE

Tani munde te pretononi Bileta Avioni ONLINE me nje system kerkimi per linja nderkombetare Avionash me nisje nga Rinas Tirana dhe qytete dhe shtete te ndryshme si Rome, Milano, Stamboll, Athine, Berlin, Bruksel, New York, Londer, Barcelone, Madrid, Munchen etj

bileta-avioni

Bileta Avioni

 • Fluturo ne Stamboll  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 230 €
 • Fluturo ne Paris   me bileta avioni super te lira Ofert Speciale  Cmime Speciale 200 €
 • Fluturo ne Venezia  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 145 euro 145 €
 • Fluturo ne Stutgard  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 219 €
 • Fluturo ne Bruksel  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 216 €
 • Fluturime ne Milano  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 169 €
 • Fluturo ne Stockholm   me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 231 €
 • Fluturo ne Kopenhagen   me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 289 €
 • Fluturoni ne Varsav    me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 200 euro

Fluturimet ditore nga Tirana

 • Bileta Avioni per Athens Olympic Air
 • Bileta Avioni per Bologna Belle Air
 • Bileta Avioni per Munich Augsburg Airways
 • Bileta Avioni per Pisa Belle Air
 • Bileta Avioni per Heraklion Belle Air
 • Bileta Avioni per Trieste Belle Air
 • Bileta Avioni per London British Airways
 • Bileta Avioni per Milan Air One
 • Bileta Avioni per Vienna Tyrolean Airways
 • Bileta Avioni per Ljubljana Adria Airways
 • Bileta Avioni per Athens Belle Air
 • Bileta Avioni per Perugia Belle Air
 • Bileta Avioni per Verona Belle Air Europe
 • Bileta Avioni per Verona  Belle Air
 • Bileta Avioni per Milan Belle Air
 • Bileta Avioni per Venice Belle Air
 • Bileta Avioni per Bari Belle Air
 • Bileta Avioni per Istanbul Turkish Airlines
 • Bileta Avioni per Rome Belle Air
 • Bileta Avioni per Ancona Belle Air Europe
 • Bileta Avioni per Ancona Belle Air
 • Bileta Avioni per Genoa Belle Air
 • Bileta Avioni per Milan Belle Air
 • Bileta Avioni per Turin Belle Air
 • Bileta Avioni per Rome  Alitalia
 • Bileta Avioni per Rimini Belle Air
 • Bileta Avioni per Vienna Tyrolean Airways Read the full story

Incoming search terms:

Posted in Bileta AvioniComments (3)

Me Belle Air ne koncert te Coldplay ne Prage

Belle Air ju jep mundësinë që t’i ndiqni LIVE në Synot Tip Arena në Pragë ku COLDPLAY do të paraqesë albumin e tyre të fundit MYLO XYLOTO por gjithashtu do këndojnë dhe kengët e tyre më në zë.

 

 • Nisja 16.09.2012 10:20
 • Kthimi 18.09.2012 13:00

 

 • Zona Roze 344.40 Euro
 • Zona e Gjelber 352.80 Euro
 • Zona e Verdhe 369.60 Euro
 • Zona Portokalli 375.60 Euro

 Te perfshira ne Cmim

 • Bileta e avioni Fluturimi – Tirana – Prage – Tirana
 • 2 Nete Qendrimi ne Hotel me 3 yje
 • Transferta Aeroport – Hotel – Aeroport
 • Bileta e koncertit

Incoming search terms:

Posted in Fluturimet nga TiranaComments (0)


Bileta Avioni ne Facebook