Tag Archive | "bileta avioni online"

Bileta Avioni me Belle Air oferta promocionale

 • Belle Air Tirane – Venecia prej 10 shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Venecia – Tirane  prej 4 shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Tirane Piza 18 Shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Piza Tirane 8 Shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Tirane Milano 18 Shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 54.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Milano Tirane 8 Shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 54.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

bileta-avioni-info Read the full story

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana, InformataComments (0)

Bileta Avioni nga Prishtina

 •  16.07.2013 Prishtina – Zürich 89.–CHF
 •  17.07.2013 Prishtina – Zürich 89.–CHF
 • 17.07.2013Prishtina – Stuttgart 29.–EUR
 • 17.07.2013 Prishtina – München 89.–EUR
 • 17.07.2013 Prishtina – Geneve 69.–CHF

prishtina-geneve prishtina-stutgart prishtina-zurich

Incoming search terms:

Posted in Bileta AvioniComments (0)

Bileta Avioni Alitalia Albania Special Offers to Italy

Alitalia Albania Special Offers to Italy

Choose now flights to Italy and enjoy Italian destinations. Dedicate yourself to the discovery of art and local products.

 • Tirana – Milan Round Trip from 184€
 • Tirana – Rome Round Trip from 217€
 • Tirana – Venice Round Trip from 243€
 • Tirana – Verona Round Trip from 251€
 • Tirana – Genoa Round Trip from 251€
 • Tirana – Turin Round Trip from 251€
 • Tirana – Florence Round Trip from 255€
 • Tirana – Naples Round Trip from 255€
 • Tirana – Catania Round Trip from 294€

Special Offers to Europe

 • Tirana – Brussels Round Trip from 210€
 • Tirana – London Round Trip from 225€
 • Tirana – Madrid Round Trip from 237€
 • Tirana – Amsterdam Round Trip from 237€
 • Tirana – Paris Round Trip from 238€
 • Tirana – Munich Round Trip from 268€
 • Tirana – Barcelona Round Trip from 257€
 • Tirana – Vienna Round Trip from 292€

 

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga TiranaComments (0)

Bileta Avioni

Bileta Avioni

Bileta Avioni Rezervime ONLINE

Tani munde te pretononi Bileta Avioni ONLINE me nje system kerkimi per linja nderkombetare Avionash me nisje nga Rinas Tirana dhe qytete dhe shtete te ndryshme si Rome, Milano, Stamboll, Athine, Berlin, Bruksel, New York, Londer, Barcelone, Madrid, Munchen etj

bileta-avioni

Bileta Avioni

 • Fluturo ne Stamboll  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 230 €
 • Fluturo ne Paris   me bileta avioni super te lira Ofert Speciale  Cmime Speciale 200 €
 • Fluturo ne Venezia  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 145 euro 145 €
 • Fluturo ne Stutgard  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 219 €
 • Fluturo ne Bruksel  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 216 €
 • Fluturime ne Milano  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 169 €
 • Fluturo ne Stockholm   me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 231 €
 • Fluturo ne Kopenhagen   me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 289 €
 • Fluturoni ne Varsav    me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 200 euro

Fluturimet ditore nga Tirana

 • Bileta Avioni per Athens Olympic Air
 • Bileta Avioni per Bologna Belle Air
 • Bileta Avioni per Munich Augsburg Airways
 • Bileta Avioni per Pisa Belle Air
 • Bileta Avioni per Heraklion Belle Air
 • Bileta Avioni per Trieste Belle Air
 • Bileta Avioni per London British Airways
 • Bileta Avioni per Milan Air One
 • Bileta Avioni per Vienna Tyrolean Airways
 • Bileta Avioni per Ljubljana Adria Airways
 • Bileta Avioni per Athens Belle Air
 • Bileta Avioni per Perugia Belle Air
 • Bileta Avioni per Verona Belle Air Europe
 • Bileta Avioni per Verona  Belle Air
 • Bileta Avioni per Milan Belle Air
 • Bileta Avioni per Venice Belle Air
 • Bileta Avioni per Bari Belle Air
 • Bileta Avioni per Istanbul Turkish Airlines
 • Bileta Avioni per Rome Belle Air
 • Bileta Avioni per Ancona Belle Air Europe
 • Bileta Avioni per Ancona Belle Air
 • Bileta Avioni per Genoa Belle Air
 • Bileta Avioni per Milan Belle Air
 • Bileta Avioni per Turin Belle Air
 • Bileta Avioni per Rome  Alitalia
 • Bileta Avioni per Rimini Belle Air
 • Bileta Avioni per Vienna Tyrolean Airways Read the full story

Incoming search terms:

Posted in Bileta AvioniComments (3)

Udhëtime të sigurta e pushime të qeta

Me afrimin e verës dhe shtimin e qarkullimit të udhëtarëve, rriten edhe rreziqet që mund të hasen në pikat e nisjes dhe të mbërritjes. Prandaj Policia e Shtetit, përveç përforcimit të vigjilencës në këto vende, jep disa këshilla për udhëtarët. Në dukje janë shumë elementare, por pikërisht sepse janë shumë të thjeshta, ndonjëherë i harrojmë, të shpërqendruar nga udhëtimi dhe dëshira për të arritur sa më shpejt në vendin e pushimeve. Sipas forcave të rendit janë stacionet hekurudhore, portet dhe aeroportet nyjet ku përqendrohen keqbërësit, të cilët duke përfituar nga një pakujdesi, mund t’i prishin pushimet gjithkujt
Në anije, tren dhe avion
Mos flini duke lënë të pakontrolluara valixhe, çanta e xhaketa.
Mos i lini sendet me vlerë në skompartimentin e trenit, as për të shkuar në banjë, aq më shumë për mungesa më të gjata.
• Nëse udhëtoni gjatë natës mbajini sendet me vlerë në vende ku nuk mund të arrihet lehtë; mundohuni të mos flini në kurriz duke i lënë mundësinë keqbërësve t’ju marrin portofolin.
• Nëse keni marrë një vagon me fjetje, kujtohuni të mbyllni mirë skompartimentin.
Mos kini besim tek shitësit e paautorizuar dhe tek udhëtarët e tjerë që duke ju treguar histori të dhimbshme  duan t’ju shesin ose dhurojnë diçka.
• Nëse me vete keni sende me vlerë gjatë udhëtimit me anije, depozitojini ato në kasafortë.
Mos pranoni të mbani valixhe ose sende të udhëtarëve të tjerë të panjohur, në veçanti në kalimin e kontrolleve doganore.
Sa të keni mundësi, mos i mbani biletat e vajtjes dhe të kthimit në të njëjtin vend.
Mbani parasysh që kur jeni në udhëtim shtohen mundësitë  që të relaksoheni dhe të mos përqendroheni, por rriten edhe rrethanat e rrezikut.

Stacionet, portet dhe aeroportet
Stacionet hekurudhore, aeroportet dhe portet  janë vende ku krimi përqendrohet shumë. Prandaj është e rëndësishme që të keni më shumë vëmendje se tjetërkund.
• Kur mbërrini ose niseni në orë të vona është gjithmonë e këshillueshme që t’ju shoqërojë dikush.
• Mos bini pre e atyre që ofrojnë paligjshmërisht shërbime të ndryshme: taksi, hotele, xhiro turistike. Mos harroni se shpesh ata nuk janë të mbuluar nga sigurimet.
• Duhet të keni kujdes dhe vëmendje me bagazhet në çdo rrethanë, evitoni bagazhe të shumta dhe që janë të vështira për tu transportuar.
• Nëse ndihenitë bezdisur nga njerëz që frekuentojnë shpesh pikat e nisjes apo të mbërritjes, ose ndiheni të frikësuar drejtohuni  në stacionin e Policisë Hekurudhore ose asaj Kufitare.
Rreth stacioneve qarkullojnë shumë keqbërës, pra shmangni qoshet e fshehura dhe zonat e errëta dhe të izoluara.
• Kini për zakon të lini takime në vende të sakta dhe që gjenden lehtë.
• Nëse treni juaj ose mjeti me të cilin do të udhëtoni është me vonesë, mos pranoni udhëtime zëvendësuese të organizuara aty për aty nga persona të panjohur ose të paautorizuar. Bileta Avioni

Incoming search terms:

Posted in InformataComments (0)

Bileta Avioni Tetor 2012

bileta-avioni-

 

Vajtja [ Tirana - Ancona ]  1 I rritur    117,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Athens ]       1 I rritur    92,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Milano BGY Orio Al Serio ]  1 I rritur    138,02     EUR
Vajtja [ Tirana - Bologna ]  1 I rritur    109,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Bari ]       1 I rritur    99,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Brussels ]       1 I rritur    132,70     EUR

Vajtja [ Tirana - Cuneo ] 1 I rritur    122,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Roma FCO ] 1 I rritur    112,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Florence ]       1 I rritur    117,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Genova ] 1 I rritur    122,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Heraklion ] 1 I rritur    117,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Milano MXP Malpensa ]       1 I rritur    113,28     EUR
Vajtja [ Tirana - Perugia ] 1 I rritur    122,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Parma ] 1 I rritur    113,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Pisa ]  1 I rritur    112,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Pescara ] 1 I rritur    107,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Rhodes ]  1 I rritur    102,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Rimini ] 1 I rritur    122,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Torino ] 1 I rritur    122,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Trieste ] 1 I rritur    117,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Venezia ]  1 I rritur    117,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Vienna ] 1 I rritur    127,70     EUR
Vajtja [ Tirana - Verona ]  1 I rritur    127,70     EUR

Incoming search terms:

Posted in Bileta AvioniComments (0)

Bileta Avioni – Red Hot Chilli Peppers ne Synot Tip Arena në Pragë

Belle Air ju ofron një mundësi shumë të mirë për të marrë pjesë në koncertin e grupin Red Hot Chilli Peppers ne Synot Tip Arena në Pragë.

 

 • Nisja 26.08.2012 10:20
 • Kthimi 28.09.2012 13:00

Per vetem 363.60

Te perfshira ne Cmim

 • Bileta Avioni – Fluturimi – Tirana – Prage – Tirana
 • 2 Nete Qendrimi ne Hotel me 3 yje
 • Transferta Aeroport – Hotel – Aeroport
 • Bileta e koncertit

Posted in Bileta AvioniComments (0)

Me Belle Air ne koncert te Coldplay ne Prage

Belle Air ju jep mundësinë që t’i ndiqni LIVE në Synot Tip Arena në Pragë ku COLDPLAY do të paraqesë albumin e tyre të fundit MYLO XYLOTO por gjithashtu do këndojnë dhe kengët e tyre më në zë.

 

 • Nisja 16.09.2012 10:20
 • Kthimi 18.09.2012 13:00

 

 • Zona Roze 344.40 Euro
 • Zona e Gjelber 352.80 Euro
 • Zona e Verdhe 369.60 Euro
 • Zona Portokalli 375.60 Euro

 Te perfshira ne Cmim

 • Bileta e avioni Fluturimi – Tirana – Prage – Tirana
 • 2 Nete Qendrimi ne Hotel me 3 yje
 • Transferta Aeroport – Hotel – Aeroport
 • Bileta e koncertit

Incoming search terms:

Posted in Fluturimet nga TiranaComments (0)

Bileta Avioni Alitalia

Cmime speciale per Bileta avioni nga Alitalia per fluturimet nga Tirana drejt Evropes dhe Italise.

bileta-avioni-alitalia Read the full story

Incoming search terms:

Posted in Bileta AvioniComments (0)


Bileta Avioni ne Facebook