Tag Archive | "bileta avioni"

Pse Bileta Avioni kthyese eshte me e lire se sa nje drejtim?

Bileta Avioni nje drejtim apo vetem vaajtje ne numer te madh te rasteve tek agjencionet e udhetimit do te kushtoje me shume se sa te merrni nje bilete kthyese apo vajtje ardhje.

Ndersa aryseja per kete mund te duket shume komplikuar ne fakt eshte shume e thjeshte pra komanite ajrore parapelqejne te punojne duke implementuar politika ku fitimi i siguruar, eshte ne interes te komapnise qe do te kryej fluturimin aktual ti kete te shituara uleset ne ate fluturim sa me heret.

bileta avioni

Ne kete menyra kompanite ajrore stimulojne udhetaret qe te prentojne bileta avioni kthyese ne menyre qe kompania te kete siguri qe fluturimi i tyre kthyes te kete udhetare dhe te ulin rezikun e te fluturuarit pa pasagjer

Secili qe udheton ne nje drejtim her do kur do kete nevoje te kthehet dhe ne kete menyre agjencionet mundohen qe edhe para se te udhetoni  ju ta keni hjekur obligimin e prentomiti te biletes per udhetim per kthyer, dhe ne kete menyre i ulin shanset qe ju te merrni bilete tek ndonjera prej kompanive konkurente.

kjo menyre e operimit ia siguron profitin, e zvogelon ne maksimum rezikun e operimit, zvogelon shpenzimet dhe ne kohen e njejte sigurohet te mos kete ulese te zbrazeta pasi qe secila ulese e zbrazet kompanise i sjell humbje. Read the full story

Incoming search terms:

Posted in Bileta AvioniComments (0)

Bileta Avioni Air one TIrane, Milano, Pisa, Venezia Oferta Promocinale

Bileta Avioni Air one TIrane, Milano, Pisa, Venezia Oferta Promocinale

19/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 328.00
21/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
22/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 278.00
23/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
24/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 278.00
25/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 328.00
26/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
27/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 328.00
28/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
29/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
30/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
31/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00

air one air albania

Bileta Avioni Air one TIrane, Milano, Pisa, Venezia Oferta Promocinale

19/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 182.00
21/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 182.00
23/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 262.00
25/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 222.00
26/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 222.00
28/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 262.00
30/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 182.00

Bileta Avioni Air one TIrane, Milano, Pisa, Venezia Oferta Promocinale

20/gusht/2013 Tirana – Venezia 220.00
22/gusht/2013 Tirana – Venezia 270.00
24/gusht/2013 Tirana – Venezia 240.00
27/gusht/2013 Tirana – Venezia 180.00
29/gusht/2013 Tirana – Venezia 300.00
31/gusht/2013 Tirana – Venezia 170.00

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga TiranaComments (0)

Bileta Avioni me Belle Air oferta promocionale

 • Belle Air Tirane – Venecia prej 10 shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Venecia – Tirane  prej 4 shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Tirane Piza 18 Shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Piza Tirane 8 Shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Tirane Milano 18 Shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 54.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Milano Tirane 8 Shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 54.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

bileta-avioni-info Read the full story

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana, InformataComments (0)

Bileta Avioni nga Prishtina

 •  16.07.2013 Prishtina – Zürich 89.–CHF
 •  17.07.2013 Prishtina – Zürich 89.–CHF
 • 17.07.2013Prishtina – Stuttgart 29.–EUR
 • 17.07.2013 Prishtina – München 89.–EUR
 • 17.07.2013 Prishtina – Geneve 69.–CHF

prishtina-geneve prishtina-stutgart prishtina-zurich

Incoming search terms:

Posted in Bileta AvioniComments (0)

Bileta Avioni te lira Prill 2013

Tirana – Ancona 10-04     LZ 241     111,70     EUR
Tirana – Ancona 12-04     LZ 241  131,70     EUR
Tirana – Ancona 13-04     LZ 241    161,70     EUR

Tirana – Athens 10-04     LZ 987 111,70     EUR
Tirana – Athens 12-04     LZ 987 101,70     EUR

bileta-avioni

Tirana – Milano BGY Orio Al Serio 12-04 LZ 755 132,02     EUR

Tirana – Bologna 10-04     LZ 931 126,70     EUR
Tirana – Bologna 11-04     LZ 931 126,70     EUR
Tirana – Bologna 12-04     LZ 931 126,70     EUR
Tirana – Bologna 13-04     LZ 931 126,70     EUR

Tirana – Bari 09-04     LZ 213 106,70     EUR
Tirana – Bari 10-04     LZ 211 106,70     EUR
Tirana – Bari 12-04     LZ 211  96,70     EUR
Tirana – Bari 13-04     LZ 211  86,70     EUR

Tirana – Roma FCO 09-04 LZ 171 111,70     EUR
Tirana – Roma FCO 10-04 LZ 171 111,70     EUR
Tirana – Roma FCO 11-04 LZ 171 101,70     EUR
Tirana – Roma FCO 12-04 LZ 171 121,70     EUR
Tirana – Roma FCO 13-04 LZ 171 111,70     EUR

Tirana – Florence 10-04     LZ 155 126,70     EUR
Tirana – Florence 12-04     LZ 155 126,70     EUR

Tirana – Genova 10-04     LZ 101 136,70     EUR
Tirana – Genova 13-04     LZ 101 136,70     EUR

Tirana – Heraklion 12-04     LZ 903 117,70     EUR

Tirana – Milano MXP Malpensa 10-04     LZ 863 121,70     EUR
Tirana – Milano MXP Malpensa 10-04     LZ 865 131,70     EUR
Tirana – Milano MXP Malpensa 11-04     LZ 863 121,70     EUR
Tirana – Milano MXP Malpensa 12-04     LZ 865 111,70     EUR
Tirana – Milano MXP Malpensa 13-04     LZ 865 111,70     EUR
Tirana – Milano MXP Malpensa 13-04     LZ 863 111,70     EUR

Tirana – Perugia 12-04     LZ 251 126,70     EUR

Tirana – Pescara 12-04     LZ 281 116,70     EUR

Tirana – Rimini 10-04     LZ 231 103,70     EUR
Tirana – Rimini 13-04     LZ 231 133,70     EUR

Tirana – London Stansted 11-04     LZ 555 271,70     EUR
Tirana – London Stansted 13-04     LZ 555 281,70     EUR

Tirana – Trieste  13-04 LZ 151 116,70     EUR

Tirana – Venezia 10-04     LZ 673 121,70     EUR
Tirana – Venezia 12-04     LZ 673 101,70     EUR
Tirana – Venezia 13-04     LZ 675 101,70     EUR

Tirana – Verona 10-04     LZ 121 121,70     EUR
Tirana – Verona 11-04     LZ 121 111,70     EUR
Tirana – Verona 13-04     LZ 121 111,70     EUR

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana, InformataComments (0)

Bileta Avioni Alitalia Albania Special Offers to Italy

Alitalia Albania Special Offers to Italy

Choose now flights to Italy and enjoy Italian destinations. Dedicate yourself to the discovery of art and local products.

 • Tirana – Milan Round Trip from 184€
 • Tirana – Rome Round Trip from 217€
 • Tirana – Venice Round Trip from 243€
 • Tirana – Verona Round Trip from 251€
 • Tirana – Genoa Round Trip from 251€
 • Tirana – Turin Round Trip from 251€
 • Tirana – Florence Round Trip from 255€
 • Tirana – Naples Round Trip from 255€
 • Tirana – Catania Round Trip from 294€

Special Offers to Europe

 • Tirana – Brussels Round Trip from 210€
 • Tirana – London Round Trip from 225€
 • Tirana – Madrid Round Trip from 237€
 • Tirana – Amsterdam Round Trip from 237€
 • Tirana – Paris Round Trip from 238€
 • Tirana – Munich Round Trip from 268€
 • Tirana – Barcelona Round Trip from 257€
 • Tirana – Vienna Round Trip from 292€

 

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga TiranaComments (0)

Bileta Avioni

Bileta Avioni

Bileta Avioni Rezervime ONLINE

Tani munde te pretononi Bileta Avioni ONLINE me nje system kerkimi per linja nderkombetare Avionash me nisje nga Rinas Tirana dhe qytete dhe shtete te ndryshme si Rome, Milano, Stamboll, Athine, Berlin, Bruksel, New York, Londer, Barcelone, Madrid, Munchen etj

bileta-avioni

Bileta Avioni

 • Fluturo ne Stamboll  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 230 €
 • Fluturo ne Paris   me bileta avioni super te lira Ofert Speciale  Cmime Speciale 200 €
 • Fluturo ne Venezia  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 145 euro 145 €
 • Fluturo ne Stutgard  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 219 €
 • Fluturo ne Bruksel  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 216 €
 • Fluturime ne Milano  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 169 €
 • Fluturo ne Stockholm   me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 231 €
 • Fluturo ne Kopenhagen   me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 289 €
 • Fluturoni ne Varsav    me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 200 euro

Fluturimet ditore nga Tirana

 • Bileta Avioni per Athens Olympic Air
 • Bileta Avioni per Bologna Belle Air
 • Bileta Avioni per Munich Augsburg Airways
 • Bileta Avioni per Pisa Belle Air
 • Bileta Avioni per Heraklion Belle Air
 • Bileta Avioni per Trieste Belle Air
 • Bileta Avioni per London British Airways
 • Bileta Avioni per Milan Air One
 • Bileta Avioni per Vienna Tyrolean Airways
 • Bileta Avioni per Ljubljana Adria Airways
 • Bileta Avioni per Athens Belle Air
 • Bileta Avioni per Perugia Belle Air
 • Bileta Avioni per Verona Belle Air Europe
 • Bileta Avioni per Verona  Belle Air
 • Bileta Avioni per Milan Belle Air
 • Bileta Avioni per Venice Belle Air
 • Bileta Avioni per Bari Belle Air
 • Bileta Avioni per Istanbul Turkish Airlines
 • Bileta Avioni per Rome Belle Air
 • Bileta Avioni per Ancona Belle Air Europe
 • Bileta Avioni per Ancona Belle Air
 • Bileta Avioni per Genoa Belle Air
 • Bileta Avioni per Milan Belle Air
 • Bileta Avioni per Turin Belle Air
 • Bileta Avioni per Rome  Alitalia
 • Bileta Avioni per Rimini Belle Air
 • Bileta Avioni per Vienna Tyrolean Airways Read the full story

Incoming search terms:

Posted in Bileta AvioniComments (3)

Si të veprojmë kur na humbin apo dëmtojnë bagazhin?

Kohë pushimesh dhe peripecish /2
Për kë udhëton telashet mund të shfaqen qysh në aeroport ose në stacion të trenit: fluturimi është me vonesë ose është anuluar, valixhet janë dëmtuar ose kanë humbur. Ç’të drejta kemi si udhëtarë? Si të veprojmë për t’u shpërblyer për dëmet e shkaktuara nga kompanitë  ajrore?

Humbja e valixheve: ku të drejtohemi e si të veprojmë
Duhet shkuar menjëherë në zyrën Lost and Found (Zyra e Bagazheve të humbura) të aeroportit për të denoncuar humbjen ose dëmtimin e bagazhit. Janë të nevojshme: bileta e fluturimit, kuponi i bagazhit dhe përpilimi i modulit PIR (Passenger Irregularity Report) ku duhet të shënohen karakteristikat fizike e bagazhit (përmasat, ngjyra, modeli, marka). Paditja në Zyrën e Bagazheve të humbura, u hap rrugën kërkimeve për bagazhin.
Bagazhi konsiderohet zyrtarisht i humbur nëse nuk dorëzohet brenda tri javëve (21 ditëve) nga data e mbërritjes së avionit, por shoqëria ajrore mund të njohë edhe në një kohë më të shkurtër humbjen e bagazhit. Në këtë pikë pasagjeri mund të bëjë reklamimin me shkrim (këshillohet gjithnjë me postë rekomandč, me lajmërim marrjeje). Në reklamim duhet specifikuar dëmi i pësuar, duke dhënë provat (listën e detajuar të sendeve/rrobave që përmbante çdo bagazh që nuk është dorëzuar, kopjen e biletës, kuponin e bagazhit të humbur, kopjen e formularit PIR të përpiluar në aeroport. Kompania ajrore është përgjegjëse edhe kur nuk ka faj, me përjashtim të rastit kur arrin të demonstrojë që përgjegjësia e dëmit është e pasagjerit ose që ky ka kontribuuar me neglizhencë, fshehje apo akte të paligjshme.
Në rast dëmtimi të bagazhit, brenda 7 ditëve nga mbërritja juaj mund t’i paraqisni reklamim me shkrim (këshillohet gjithnjë me postë rekomandč, me lajmërim marrjeje) kompanisë ajrore, duke bashkangjitur kopjen e PIR-it të përpiluar në aeroport. Kompania ajrore është përgjegjëse edhe nëse nuk ka faj, me përjashtim të rastit kur arrin të demonstrojë që përgjegjësia e dëmit është e pasagjerit ose që ky ka kontribuuar me neglizhencë, fshehje apo akte të paligjshme, apo kur është fjala për një defekt të vetë bagazhit.

Dëmshpërblimi
1. Për shoqëritë ajrore evropiane dhe të tjera që kanë nënshkruar konventën e Montrealit përgjegjësia e shoqërisë për dëmin e shkaktuar nga humbja, vjedhja, dëmtimi, dorëzimi me vonesë i bagazhit është e kufizuar, maksimumi, rreth 1.167 euro për çdo bagazh të trasportuar dhe dëmshpërblimi që ato japin është sipas dëmit efektiv të pësuar (gjithnjë pa kapërcyer 1.167 eurot);
2. Për kompanitë ajrore që nuk kanë nënshkruar konventën e Montrealit përgjegjësia e kompanisë është 20 dollarë (rreth 15 euro) për kg të bagazhit të transportuar.
Është gjithnjë e mundshme që të rritet niveli i dëmshpërblimit përmes të ashtuquajturës “deklaratë të vlerës”, që bëhet në momentin e check-in-it, që mundëson ndritjen e përgjegjësisë së kompanisë, por kundrejt pagesës së një tarife shtesë nga pasagjeri: deklarimi i vlerës së bagazhit bëhet me përpilimin e formularëve të posaçëm që kërkohen në check-in.

Posted in InformataComments (0)

Udhëtime të sigurta e pushime të qeta

Me afrimin e verës dhe shtimin e qarkullimit të udhëtarëve, rriten edhe rreziqet që mund të hasen në pikat e nisjes dhe të mbërritjes. Prandaj Policia e Shtetit, përveç përforcimit të vigjilencës në këto vende, jep disa këshilla për udhëtarët. Në dukje janë shumë elementare, por pikërisht sepse janë shumë të thjeshta, ndonjëherë i harrojmë, të shpërqendruar nga udhëtimi dhe dëshira për të arritur sa më shpejt në vendin e pushimeve. Sipas forcave të rendit janë stacionet hekurudhore, portet dhe aeroportet nyjet ku përqendrohen keqbërësit, të cilët duke përfituar nga një pakujdesi, mund t’i prishin pushimet gjithkujt
Në anije, tren dhe avion
Mos flini duke lënë të pakontrolluara valixhe, çanta e xhaketa.
Mos i lini sendet me vlerë në skompartimentin e trenit, as për të shkuar në banjë, aq më shumë për mungesa më të gjata.
• Nëse udhëtoni gjatë natës mbajini sendet me vlerë në vende ku nuk mund të arrihet lehtë; mundohuni të mos flini në kurriz duke i lënë mundësinë keqbërësve t’ju marrin portofolin.
• Nëse keni marrë një vagon me fjetje, kujtohuni të mbyllni mirë skompartimentin.
Mos kini besim tek shitësit e paautorizuar dhe tek udhëtarët e tjerë që duke ju treguar histori të dhimbshme  duan t’ju shesin ose dhurojnë diçka.
• Nëse me vete keni sende me vlerë gjatë udhëtimit me anije, depozitojini ato në kasafortë.
Mos pranoni të mbani valixhe ose sende të udhëtarëve të tjerë të panjohur, në veçanti në kalimin e kontrolleve doganore.
Sa të keni mundësi, mos i mbani biletat e vajtjes dhe të kthimit në të njëjtin vend.
Mbani parasysh që kur jeni në udhëtim shtohen mundësitë  që të relaksoheni dhe të mos përqendroheni, por rriten edhe rrethanat e rrezikut.

Stacionet, portet dhe aeroportet
Stacionet hekurudhore, aeroportet dhe portet  janë vende ku krimi përqendrohet shumë. Prandaj është e rëndësishme që të keni më shumë vëmendje se tjetërkund.
• Kur mbërrini ose niseni në orë të vona është gjithmonë e këshillueshme që t’ju shoqërojë dikush.
• Mos bini pre e atyre që ofrojnë paligjshmërisht shërbime të ndryshme: taksi, hotele, xhiro turistike. Mos harroni se shpesh ata nuk janë të mbuluar nga sigurimet.
• Duhet të keni kujdes dhe vëmendje me bagazhet në çdo rrethanë, evitoni bagazhe të shumta dhe që janë të vështira për tu transportuar.
• Nëse ndihenitë bezdisur nga njerëz që frekuentojnë shpesh pikat e nisjes apo të mbërritjes, ose ndiheni të frikësuar drejtohuni  në stacionin e Policisë Hekurudhore ose asaj Kufitare.
Rreth stacioneve qarkullojnë shumë keqbërës, pra shmangni qoshet e fshehura dhe zonat e errëta dhe të izoluara.
• Kini për zakon të lini takime në vende të sakta dhe që gjenden lehtë.
• Nëse treni juaj ose mjeti me të cilin do të udhëtoni është me vonesë, mos pranoni udhëtime zëvendësuese të organizuara aty për aty nga persona të panjohur ose të paautorizuar. Bileta Avioni

Incoming search terms:

Posted in InformataComments (0)

Bileta Avioni me cmime speciale nga Tirana per ne Itali dhe Europeme Altialia

Bileta Avioni me cmime speciale nga Tirana per ne Itali me Altialia
bileta-avioni-alitalia-
Tirana – Milan Vajtje – Ardhje nga 184€
Tirana – Rome Vajtje – Ardhje nga 217€
Tirana – Venice Vajtje – Ardhje nga 243€
Tirana – Verona Vajtje – Ardhje nga 251€
Tirana – Genoa Vajtje – Ardhje nga 251€
Tirana – Turin Vajtje – Ardhje nga 251€
Tirana – Florence Vajtje – Ardhje nga 255€
Tirana – Naples Vajtje – Ardhje nga 255€
Tirana – Catania Vajtje – Ardhje nga 294€

Bileta Avioni me cmime speciale nga Tirana per ne Europe me Altialia

Tirana – Brussels Vajtje – Ardhje nga 210€
Tirana – London Vajtje – Ardhje nga 225€
Tirana – Madrid Vajtje – Ardhje nga 237€
Tirana – Amsterdam Vajtje – Ardhje nga 237€
Tirana – Paris Vajtje – Ardhje nga 238€
Tirana – Munich Vajtje – Ardhje nga 268€
Tirana – Barcelona Vajtje – Ardhje nga 257€
Tirana – Vienna Vajtje – Ardhje nga 292€

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga TiranaComments (0)

Bileta Avioni ne Facebook