Archive | Fluturimet nga Tirana

Falimenton BelleAir

Kompania Belle Air, e kontaktuar ka njoftuar se për shkak të “situatës së përgjithshme ekonomike, rënies së fuqisë blerëse, reçesionit në tregjet kryesore ku operon kjo kompani, si edhe bllokimit prej më se 18 ditësh të të gjitha llogarive bankare të kompanisë Belle Air”, kjo kompani është detyruar të pezullojë përkohësisht fluturimet e saj.

Në sqarimin, Belle Air sqaron se gjatë kësaj periudhe kompania Belle Air do të rinisë një proçes ristrukturimi për t’u rikthyer së shpejti me shërbime dhe çmime më të lira në tregun shqiptar.

20:31 – Pas anulimit të fluturimit nga kompania ajrore “Belle Air”, të paktën 200 pasagjerë shqiptarë ndodhen të bllokuar në aeroportin e Veronës në Itali.

Ndërkohë, siç mund të shihet në foton e mësipërme, Aeroporti i Tiranës, ka njoftuar anullimin e fluturimeve të kësaj kompanie nga Bari dhe Bergamo, të caktuara në oraret 22:20 dhe 22:40.

Pasagjerët ndodhen aty prej orës 14:30, ndërsa fluturimi për në Tiranë, që u anulua, ishte shënuar në orën 17:35 minuta.

Gjithashtu, vijnë informacione se ne aeroportet në Bari dhe Bergamo janë në pritje edhe pasagjerët e Belle Air që presin për t’u nisur për Tiranë ndërkohë që udhëtimet janë anuluar.

kemi tentuar të kontaktojë me zyrtarë tëkompanisë por deri më tani nuk ka arritur ndërsa nga numrat e Call Center-it të Belleair, na kanë thënë se “kompania ka njoftuar pasagjerët për anulimet”, pa dhënë detaje për arsyet e anulimit të fluturimeve.

Nuk është hera e parë që Belleair ka përjetuar situata të ngjashme. Edhe muaj më parë, pasagjerët e Belle Air kanë përjetuar anulime të paparalajmëruara të fluturimeve por si duket këtë herë situata është shumë më serioze pasi flitet për 4 milion euro borxhe të kompanisë, shumë kjo që mund ta detyrojë kompaninë të shpallë falimentin.

belle-air_2096924697_n

NZH4H4FYRKWN

Incoming search terms:

Posted in Fluturimet nga Tirana, Informata0 Comments

Bileta Avioni Air one TIrane, Milano, Pisa, Venezia Oferta Promocinale

Bileta Avioni Air one TIrane, Milano, Pisa, Venezia Oferta Promocinale

19/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 328.00
21/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
22/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 278.00
23/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
24/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 278.00
25/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 328.00
26/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
27/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 328.00
28/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
29/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
30/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
31/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00

air one air albania

Bileta Avioni Air one TIrane, Milano, Pisa, Venezia Oferta Promocinale

19/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 182.00
21/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 182.00
23/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 262.00
25/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 222.00
26/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 222.00
28/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 262.00
30/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 182.00

Bileta Avioni Air one TIrane, Milano, Pisa, Venezia Oferta Promocinale

20/gusht/2013 Tirana – Venezia 220.00
22/gusht/2013 Tirana – Venezia 270.00
24/gusht/2013 Tirana – Venezia 240.00
27/gusht/2013 Tirana – Venezia 180.00
29/gusht/2013 Tirana – Venezia 300.00
31/gusht/2013 Tirana – Venezia 170.00

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana0 Comments

Bileta Avioni me Belle Air oferta promocionale

 • Belle Air Tirane – Venecia prej 10 shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Venecia – Tirane  prej 4 shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Tirane Piza 18 Shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Piza Tirane 8 Shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Tirane Milano 18 Shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 54.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Milano Tirane 8 Shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 54.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

bileta-avioni-info Continue Reading

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana, Informata0 Comments

Bileta Avioni Tirane Londer per vetem 111 euro -

Bileta Avioni Tirane Londer per vetem 111 euro

me belle air ju mund te prenotoni bileta avioni Tirane Londer per vetem 111 euro nje drejtim perfshire te gjitha taksat

bileta avioni belleair Tirane – Londer 111.70 Euro

Rezervo Tani Bileten e Avionit Tirane – Londer per vetem 111.70 nje drejtim perfshire te gjitha taksat

Kjo oferte eshte e vlefshme nga 20 Qershori 2013 deri me 30 Korrik 2013

bileta avioni belle air

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana0 Comments

Bileta Avioni te lira Prill 2013

Tirana – Ancona 10-04     LZ 241     111,70     EUR
Tirana – Ancona 12-04     LZ 241  131,70     EUR
Tirana – Ancona 13-04     LZ 241    161,70     EUR

Tirana – Athens 10-04     LZ 987 111,70     EUR
Tirana – Athens 12-04     LZ 987 101,70     EUR

bileta-avioni

Tirana – Milano BGY Orio Al Serio 12-04 LZ 755 132,02     EUR

Tirana – Bologna 10-04     LZ 931 126,70     EUR
Tirana – Bologna 11-04     LZ 931 126,70     EUR
Tirana – Bologna 12-04     LZ 931 126,70     EUR
Tirana – Bologna 13-04     LZ 931 126,70     EUR

Tirana – Bari 09-04     LZ 213 106,70     EUR
Tirana – Bari 10-04     LZ 211 106,70     EUR
Tirana – Bari 12-04     LZ 211  96,70     EUR
Tirana – Bari 13-04     LZ 211  86,70     EUR

Tirana – Roma FCO 09-04 LZ 171 111,70     EUR
Tirana – Roma FCO 10-04 LZ 171 111,70     EUR
Tirana – Roma FCO 11-04 LZ 171 101,70     EUR
Tirana – Roma FCO 12-04 LZ 171 121,70     EUR
Tirana – Roma FCO 13-04 LZ 171 111,70     EUR

Tirana – Florence 10-04     LZ 155 126,70     EUR
Tirana – Florence 12-04     LZ 155 126,70     EUR

Tirana – Genova 10-04     LZ 101 136,70     EUR
Tirana – Genova 13-04     LZ 101 136,70     EUR

Tirana – Heraklion 12-04     LZ 903 117,70     EUR

Tirana – Milano MXP Malpensa 10-04     LZ 863 121,70     EUR
Tirana – Milano MXP Malpensa 10-04     LZ 865 131,70     EUR
Tirana – Milano MXP Malpensa 11-04     LZ 863 121,70     EUR
Tirana – Milano MXP Malpensa 12-04     LZ 865 111,70     EUR
Tirana – Milano MXP Malpensa 13-04     LZ 865 111,70     EUR
Tirana – Milano MXP Malpensa 13-04     LZ 863 111,70     EUR

Tirana – Perugia 12-04     LZ 251 126,70     EUR

Tirana – Pescara 12-04     LZ 281 116,70     EUR

Tirana – Rimini 10-04     LZ 231 103,70     EUR
Tirana – Rimini 13-04     LZ 231 133,70     EUR

Tirana – London Stansted 11-04     LZ 555 271,70     EUR
Tirana – London Stansted 13-04     LZ 555 281,70     EUR

Tirana – Trieste  13-04 LZ 151 116,70     EUR

Tirana – Venezia 10-04     LZ 673 121,70     EUR
Tirana – Venezia 12-04     LZ 673 101,70     EUR
Tirana – Venezia 13-04     LZ 675 101,70     EUR

Tirana – Verona 10-04     LZ 121 121,70     EUR
Tirana – Verona 11-04     LZ 121 111,70     EUR
Tirana – Verona 13-04     LZ 121 111,70     EUR

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana, Informata0 Comments

Bileta Avioni Alitalia Albania Special Offers to Italy

Alitalia Albania Special Offers to Italy

Choose now flights to Italy and enjoy Italian destinations. Dedicate yourself to the discovery of art and local products.

 • Tirana – Milan Round Trip from 184€
 • Tirana – Rome Round Trip from 217€
 • Tirana – Venice Round Trip from 243€
 • Tirana – Verona Round Trip from 251€
 • Tirana – Genoa Round Trip from 251€
 • Tirana – Turin Round Trip from 251€
 • Tirana – Florence Round Trip from 255€
 • Tirana – Naples Round Trip from 255€
 • Tirana – Catania Round Trip from 294€

Special Offers to Europe

 • Tirana – Brussels Round Trip from 210€
 • Tirana – London Round Trip from 225€
 • Tirana – Madrid Round Trip from 237€
 • Tirana – Amsterdam Round Trip from 237€
 • Tirana – Paris Round Trip from 238€
 • Tirana – Munich Round Trip from 268€
 • Tirana – Barcelona Round Trip from 257€
 • Tirana – Vienna Round Trip from 292€

 

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana0 Comments

Austrian Ailines Bilta Avioni nga Tirana

 • Tirana    Munich    179 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Amsterdam    189 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Paris    195 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Frankfurt    199 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Brussels    199 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Geneva    199 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    London/Heathrow    201 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Copenhagen    229 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Cologne/Bonn    229 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Prague    230 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Stockholm    230 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Warsaw    249 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Berlin – Tegel    269 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Dusseldorf    278 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Vienna    288 €    from Mar. 20, 2013     Vienna Special

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana0 Comments

Bileta Avioni me cmime speciale nga Tirana per ne Itali dhe Europeme Altialia

Bileta Avioni me cmime speciale nga Tirana per ne Itali me Altialia
bileta-avioni-alitalia-
Tirana – Milan Vajtje – Ardhje nga 184€
Tirana – Rome Vajtje – Ardhje nga 217€
Tirana – Venice Vajtje – Ardhje nga 243€
Tirana – Verona Vajtje – Ardhje nga 251€
Tirana – Genoa Vajtje – Ardhje nga 251€
Tirana – Turin Vajtje – Ardhje nga 251€
Tirana – Florence Vajtje – Ardhje nga 255€
Tirana – Naples Vajtje – Ardhje nga 255€
Tirana – Catania Vajtje – Ardhje nga 294€

Bileta Avioni me cmime speciale nga Tirana per ne Europe me Altialia

Tirana – Brussels Vajtje – Ardhje nga 210€
Tirana – London Vajtje – Ardhje nga 225€
Tirana – Madrid Vajtje – Ardhje nga 237€
Tirana – Amsterdam Vajtje – Ardhje nga 237€
Tirana – Paris Vajtje – Ardhje nga 238€
Tirana – Munich Vajtje – Ardhje nga 268€
Tirana – Barcelona Vajtje – Ardhje nga 257€
Tirana – Vienna Vajtje – Ardhje nga 292€

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana0 Comments

Me Belle Air ne koncert te Coldplay ne Prage

Belle Air ju jep mundësinë që t’i ndiqni LIVE në Synot Tip Arena në Pragë ku COLDPLAY do të paraqesë albumin e tyre të fundit MYLO XYLOTO por gjithashtu do këndojnë dhe kengët e tyre më në zë.

 

 • Nisja 16.09.2012 10:20
 • Kthimi 18.09.2012 13:00

 

 • Zona Roze 344.40 Euro
 • Zona e Gjelber 352.80 Euro
 • Zona e Verdhe 369.60 Euro
 • Zona Portokalli 375.60 Euro

 Te perfshira ne Cmim

 • Bileta e avioni Fluturimi – Tirana – Prage – Tirana
 • 2 Nete Qendrimi ne Hotel me 3 yje
 • Transferta Aeroport – Hotel – Aeroport
 • Bileta e koncertit

Incoming search terms:

Posted in Fluturimet nga Tirana0 Comments

Bileta Avioni 06/07

Vajtja [ Tirana - Milano BGY Orio Al Serio ] – 06-07-2012 – 131,92 EUR
Vajtja [ Tirana - Ancona ] 07-07-2012 – 121,92 EUR
Vajtja [ Tirana - Bologna ] 07-07-2012 – 133,92 EUR
Vajtja [ Tirana - Bari ] 09-07-2012 – 93,92 EUR

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana0 Comments

Bileta Avioni ne Facebook