Categorized | Bileta Avioni

Bileta Avioni

Bileta Avioni

Bileta Avioni Rezervime ONLINE

Tani munde te pretononi Bileta Avioni ONLINE me nje system kerkimi per linja nderkombetare Avionash me nisje nga Rinas Tirana dhe qytete dhe shtete te ndryshme si Rome, Milano, Stamboll, Athine, Berlin, Bruksel, New York, Londer, Barcelone, Madrid, Munchen etj

bileta-avioni

Bileta Avioni

 • Fluturo ne Stamboll  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 230 €
 • Fluturo ne Paris   me bileta avioni super te lira Ofert Speciale  Cmime Speciale 200 €
 • Fluturo ne Venezia  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 145 euro 145 €
 • Fluturo ne Stutgard  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 219 €
 • Fluturo ne Bruksel  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 216 €
 • Fluturime ne Milano  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 169 €
 • Fluturo ne Stockholm   me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 231 €
 • Fluturo ne Kopenhagen   me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 289 €
 • Fluturoni ne Varsav    me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 200 euro

Fluturimet ditore nga Tirana

 • Bileta Avioni per Athens Olympic Air
 • Bileta Avioni per Bologna Belle Air
 • Bileta Avioni per Munich Augsburg Airways
 • Bileta Avioni per Pisa Belle Air
 • Bileta Avioni per Heraklion Belle Air
 • Bileta Avioni per Trieste Belle Air
 • Bileta Avioni per London British Airways
 • Bileta Avioni per Milan Air One
 • Bileta Avioni per Vienna Tyrolean Airways
 • Bileta Avioni per Ljubljana Adria Airways
 • Bileta Avioni per Athens Belle Air
 • Bileta Avioni per Perugia Belle Air
 • Bileta Avioni per Verona Belle Air Europe
 • Bileta Avioni per Verona  Belle Air
 • Bileta Avioni per Milan Belle Air
 • Bileta Avioni per Venice Belle Air
 • Bileta Avioni per Bari Belle Air
 • Bileta Avioni per Istanbul Turkish Airlines
 • Bileta Avioni per Rome Belle Air
 • Bileta Avioni per Ancona Belle Air Europe
 • Bileta Avioni per Ancona Belle Air
 • Bileta Avioni per Genoa Belle Air
 • Bileta Avioni per Milan Belle Air
 • Bileta Avioni per Turin Belle Air
 • Bileta Avioni per Rome  Alitalia
 • Bileta Avioni per Rimini Belle Air
 • Bileta Avioni per Vienna Tyrolean Airways

Aeroporti nderkombetar i Tiranes njoftoi dje, se deri ne oren 17:00 kane operuar fluturime drejt destinacioneve te Romes, Athines, Stambollit dhe Vjenes, Piza, Bergamo, Ancona, Peruxha, Lubjana, Budapest dhe Milano. Kjo do te thote se jane zhbllokuar fluturimet ne destinacionet e Pizes, Bergamos, Ankones, Peruxhes, Lubjanes dhe Milanos, sepse ne fakt destinacionet e tjera kane funksionuar edhe dy dite me pare. Nderkaq, mesohet se mbeten ende te anuluara destinacionet si: Londra, Frankfurti, Mynihu, Trieste, Bolonja dhe Rimini. Keto vendime per anulimin ose jo te fluturimeve, jane te vlefshme deri ne nje njoftim te dyte nga ana e stafit te aeroportit nderkombetar te Tiranes. “Pasagjeret keshillohen te kontaktojne linjat ajrore perkatese, per informacion te metejshem ne lidhje me udhetimin e tyre”, thote njoftimi, duke shtuar se ky aeroport do t’i mbaje pasagjeret e informuar per zhvillime te tjera.

Bileta Avioni

 

 

Incoming search terms:

3 Responses to “Bileta Avioni”

 1. muja says:

  po duhet ni bilet per hanover gjermani per 1 person per daten 16.02.2013

 2. valentina says:

  bilet avioni per rimini

 3. JULI says:

  Per Hannover jam e interesuar. nga 25 gusht e tutje. Vajtje-Ardhje

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Bileta Avioni ne Facebook