Author Archives | admin

Pse Bileta Avioni kthyese eshte me e lire se sa nje drejtim?

Bileta Avioni nje drejtim apo vetem vaajtje ne numer te madh te rasteve tek agjencionet e udhetimit do te kushtoje me shume se sa te merrni nje bilete kthyese apo vajtje ardhje.

Ndersa aryseja per kete mund te duket shume komplikuar ne fakt eshte shume e thjeshte pra komanite ajrore parapelqejne te punojne duke implementuar politika ku fitimi i siguruar, eshte ne interes te komapnise qe do te kryej fluturimin aktual ti kete te shituara uleset ne ate fluturim sa me heret.

bileta avioni

Ne kete menyra kompanite ajrore stimulojne udhetaret qe te prentojne bileta avioni kthyese ne menyre qe kompania te kete siguri qe fluturimi i tyre kthyes te kete udhetare dhe te ulin rezikun e te fluturuarit pa pasagjer

Secili qe udheton ne nje drejtim her do kur do kete nevoje te kthehet dhe ne kete menyre agjencionet mundohen qe edhe para se te udhetoni  ju ta keni hjekur obligimin e prentomiti te biletes per udhetim per kthyer, dhe ne kete menyre i ulin shanset qe ju te merrni bilete tek ndonjera prej kompanive konkurente.

kjo menyre e operimit ia siguron profitin, e zvogelon ne maksimum rezikun e operimit, zvogelon shpenzimet dhe ne kohen e njejte sigurohet te mos kete ulese te zbrazeta pasi qe secila ulese e zbrazet kompanise i sjell humbje. Continue Reading

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni0 Comments

Falimenton BelleAir

Kompania Belle Air, e kontaktuar ka njoftuar se për shkak të “situatës së përgjithshme ekonomike, rënies së fuqisë blerëse, reçesionit në tregjet kryesore ku operon kjo kompani, si edhe bllokimit prej më se 18 ditësh të të gjitha llogarive bankare të kompanisë Belle Air”, kjo kompani është detyruar të pezullojë përkohësisht fluturimet e saj.

Në sqarimin, Belle Air sqaron se gjatë kësaj periudhe kompania Belle Air do të rinisë një proçes ristrukturimi për t’u rikthyer së shpejti me shërbime dhe çmime më të lira në tregun shqiptar.

20:31 – Pas anulimit të fluturimit nga kompania ajrore “Belle Air”, të paktën 200 pasagjerë shqiptarë ndodhen të bllokuar në aeroportin e Veronës në Itali.

Ndërkohë, siç mund të shihet në foton e mësipërme, Aeroporti i Tiranës, ka njoftuar anullimin e fluturimeve të kësaj kompanie nga Bari dhe Bergamo, të caktuara në oraret 22:20 dhe 22:40.

Pasagjerët ndodhen aty prej orës 14:30, ndërsa fluturimi për në Tiranë, që u anulua, ishte shënuar në orën 17:35 minuta.

Gjithashtu, vijnë informacione se ne aeroportet në Bari dhe Bergamo janë në pritje edhe pasagjerët e Belle Air që presin për t’u nisur për Tiranë ndërkohë që udhëtimet janë anuluar.

kemi tentuar të kontaktojë me zyrtarë tëkompanisë por deri më tani nuk ka arritur ndërsa nga numrat e Call Center-it të Belleair, na kanë thënë se “kompania ka njoftuar pasagjerët për anulimet”, pa dhënë detaje për arsyet e anulimit të fluturimeve.

Nuk është hera e parë që Belleair ka përjetuar situata të ngjashme. Edhe muaj më parë, pasagjerët e Belle Air kanë përjetuar anulime të paparalajmëruara të fluturimeve por si duket këtë herë situata është shumë më serioze pasi flitet për 4 milion euro borxhe të kompanisë, shumë kjo që mund ta detyrojë kompaninë të shpallë falimentin.

belle-air_2096924697_n

NZH4H4FYRKWN

Incoming search terms:

Posted in Fluturimet nga Tirana, Informata0 Comments

Bileta Avioni Air one TIrane, Milano, Pisa, Venezia Oferta Promocinale

Bileta Avioni Air one TIrane, Milano, Pisa, Venezia Oferta Promocinale

19/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 328.00
21/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
22/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 278.00
23/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
24/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 278.00
25/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 328.00
26/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
27/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 328.00
28/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
29/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
30/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
31/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00

air one air albania

Bileta Avioni Air one TIrane, Milano, Pisa, Venezia Oferta Promocinale

19/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 182.00
21/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 182.00
23/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 262.00
25/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 222.00
26/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 222.00
28/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 262.00
30/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 182.00

Bileta Avioni Air one TIrane, Milano, Pisa, Venezia Oferta Promocinale

20/gusht/2013 Tirana – Venezia 220.00
22/gusht/2013 Tirana – Venezia 270.00
24/gusht/2013 Tirana – Venezia 240.00
27/gusht/2013 Tirana – Venezia 180.00
29/gusht/2013 Tirana – Venezia 300.00
31/gusht/2013 Tirana – Venezia 170.00

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana0 Comments

Bileta Avioni me Belle Air oferta promocionale

 • Belle Air Tirane – Venecia prej 10 shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Venecia – Tirane  prej 4 shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Tirane Piza 18 Shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Piza Tirane 8 Shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Tirane Milano 18 Shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 54.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

 • Milano Tirane 8 Shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 54.90 euro nje drejtim taksat e perfshira

bileta-avioni-info Continue Reading

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana, Informata0 Comments

Bileta Avioni nga Prishtina

 •  16.07.2013 Prishtina – Zürich 89.–CHF
 •  17.07.2013 Prishtina – Zürich 89.–CHF
 • 17.07.2013Prishtina – Stuttgart 29.–EUR
 • 17.07.2013 Prishtina – München 89.–EUR
 • 17.07.2013 Prishtina – Geneve 69.–CHF

prishtina-geneve prishtina-stutgart prishtina-zurich

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni0 Comments

Bileta Avioni Tirane Londer per vetem 111 euro -

Bileta Avioni Tirane Londer per vetem 111 euro

me belle air ju mund te prenotoni bileta avioni Tirane Londer per vetem 111 euro nje drejtim perfshire te gjitha taksat

bileta avioni belleair Tirane – Londer 111.70 Euro

Rezervo Tani Bileten e Avionit Tirane – Londer per vetem 111.70 nje drejtim perfshire te gjitha taksat

Kjo oferte eshte e vlefshme nga 20 Qershori 2013 deri me 30 Korrik 2013

bileta avioni belle air

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana0 Comments

Bileta Avioni te lira Prill 2013

Tirana – Ancona 10-04     LZ 241     111,70     EUR
Tirana – Ancona 12-04     LZ 241  131,70     EUR
Tirana – Ancona 13-04     LZ 241    161,70     EUR

Tirana – Athens 10-04     LZ 987 111,70     EUR
Tirana – Athens 12-04     LZ 987 101,70     EUR

bileta-avioni

Tirana – Milano BGY Orio Al Serio 12-04 LZ 755 132,02     EUR

Tirana – Bologna 10-04     LZ 931 126,70     EUR
Tirana – Bologna 11-04     LZ 931 126,70     EUR
Tirana – Bologna 12-04     LZ 931 126,70     EUR
Tirana – Bologna 13-04     LZ 931 126,70     EUR

Tirana – Bari 09-04     LZ 213 106,70     EUR
Tirana – Bari 10-04     LZ 211 106,70     EUR
Tirana – Bari 12-04     LZ 211  96,70     EUR
Tirana – Bari 13-04     LZ 211  86,70     EUR

Tirana – Roma FCO 09-04 LZ 171 111,70     EUR
Tirana – Roma FCO 10-04 LZ 171 111,70     EUR
Tirana – Roma FCO 11-04 LZ 171 101,70     EUR
Tirana – Roma FCO 12-04 LZ 171 121,70     EUR
Tirana – Roma FCO 13-04 LZ 171 111,70     EUR

Tirana – Florence 10-04     LZ 155 126,70     EUR
Tirana – Florence 12-04     LZ 155 126,70     EUR

Tirana – Genova 10-04     LZ 101 136,70     EUR
Tirana – Genova 13-04     LZ 101 136,70     EUR

Tirana – Heraklion 12-04     LZ 903 117,70     EUR

Tirana – Milano MXP Malpensa 10-04     LZ 863 121,70     EUR
Tirana – Milano MXP Malpensa 10-04     LZ 865 131,70     EUR
Tirana – Milano MXP Malpensa 11-04     LZ 863 121,70     EUR
Tirana – Milano MXP Malpensa 12-04     LZ 865 111,70     EUR
Tirana – Milano MXP Malpensa 13-04     LZ 865 111,70     EUR
Tirana – Milano MXP Malpensa 13-04     LZ 863 111,70     EUR

Tirana – Perugia 12-04     LZ 251 126,70     EUR

Tirana – Pescara 12-04     LZ 281 116,70     EUR

Tirana – Rimini 10-04     LZ 231 103,70     EUR
Tirana – Rimini 13-04     LZ 231 133,70     EUR

Tirana – London Stansted 11-04     LZ 555 271,70     EUR
Tirana – London Stansted 13-04     LZ 555 281,70     EUR

Tirana – Trieste  13-04 LZ 151 116,70     EUR

Tirana – Venezia 10-04     LZ 673 121,70     EUR
Tirana – Venezia 12-04     LZ 673 101,70     EUR
Tirana – Venezia 13-04     LZ 675 101,70     EUR

Tirana – Verona 10-04     LZ 121 121,70     EUR
Tirana – Verona 11-04     LZ 121 111,70     EUR
Tirana – Verona 13-04     LZ 121 111,70     EUR

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana, Informata0 Comments

Bileta Avioni Alitalia Albania Special Offers to Italy

Alitalia Albania Special Offers to Italy

Choose now flights to Italy and enjoy Italian destinations. Dedicate yourself to the discovery of art and local products.

 • Tirana – Milan Round Trip from 184€
 • Tirana – Rome Round Trip from 217€
 • Tirana – Venice Round Trip from 243€
 • Tirana – Verona Round Trip from 251€
 • Tirana – Genoa Round Trip from 251€
 • Tirana – Turin Round Trip from 251€
 • Tirana – Florence Round Trip from 255€
 • Tirana – Naples Round Trip from 255€
 • Tirana – Catania Round Trip from 294€

Special Offers to Europe

 • Tirana – Brussels Round Trip from 210€
 • Tirana – London Round Trip from 225€
 • Tirana – Madrid Round Trip from 237€
 • Tirana – Amsterdam Round Trip from 237€
 • Tirana – Paris Round Trip from 238€
 • Tirana – Munich Round Trip from 268€
 • Tirana – Barcelona Round Trip from 257€
 • Tirana – Vienna Round Trip from 292€

 

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana0 Comments

Austrian Ailines Bilta Avioni nga Tirana

 • Tirana    Munich    179 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Amsterdam    189 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Paris    195 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Frankfurt    199 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Brussels    199 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Geneva    199 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    London/Heathrow    201 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Copenhagen    229 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Cologne/Bonn    229 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Prague    230 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Stockholm    230 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Warsaw    249 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Berlin – Tegel    269 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Dusseldorf    278 €    from Mar. 20, 2013     Redticket Offers
 • Tirana    Vienna    288 €    from Mar. 20, 2013     Vienna Special

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni, Fluturimet nga Tirana0 Comments

Bileta Avioni

Bileta Avioni

Bileta Avioni Rezervime ONLINE

Tani munde te pretononi Bileta Avioni ONLINE me nje system kerkimi per linja nderkombetare Avionash me nisje nga Rinas Tirana dhe qytete dhe shtete te ndryshme si Rome, Milano, Stamboll, Athine, Berlin, Bruksel, New York, Londer, Barcelone, Madrid, Munchen etj

bileta-avioni

Bileta Avioni

 • Fluturo ne Stamboll  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 230 €
 • Fluturo ne Paris   me bileta avioni super te lira Ofert Speciale  Cmime Speciale 200 €
 • Fluturo ne Venezia  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 145 euro 145 €
 • Fluturo ne Stutgard  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 219 €
 • Fluturo ne Bruksel  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 216 €
 • Fluturime ne Milano  me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 169 €
 • Fluturo ne Stockholm   me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 231 €
 • Fluturo ne Kopenhagen   me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 289 €
 • Fluturoni ne Varsav    me bileta avioni super te lira Ofert Speciale 200 euro

Fluturimet ditore nga Tirana

 • Bileta Avioni per Athens Olympic Air
 • Bileta Avioni per Bologna Belle Air
 • Bileta Avioni per Munich Augsburg Airways
 • Bileta Avioni per Pisa Belle Air
 • Bileta Avioni per Heraklion Belle Air
 • Bileta Avioni per Trieste Belle Air
 • Bileta Avioni per London British Airways
 • Bileta Avioni per Milan Air One
 • Bileta Avioni per Vienna Tyrolean Airways
 • Bileta Avioni per Ljubljana Adria Airways
 • Bileta Avioni per Athens Belle Air
 • Bileta Avioni per Perugia Belle Air
 • Bileta Avioni per Verona Belle Air Europe
 • Bileta Avioni per Verona  Belle Air
 • Bileta Avioni per Milan Belle Air
 • Bileta Avioni per Venice Belle Air
 • Bileta Avioni per Bari Belle Air
 • Bileta Avioni per Istanbul Turkish Airlines
 • Bileta Avioni per Rome Belle Air
 • Bileta Avioni per Ancona Belle Air Europe
 • Bileta Avioni per Ancona Belle Air
 • Bileta Avioni per Genoa Belle Air
 • Bileta Avioni per Milan Belle Air
 • Bileta Avioni per Turin Belle Air
 • Bileta Avioni per Rome  Alitalia
 • Bileta Avioni per Rimini Belle Air
 • Bileta Avioni per Vienna Tyrolean Airways Continue Reading

Incoming search terms:

Posted in Bileta Avioni3 Comments

Bileta Avioni ne Facebook